Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Ostatní > Řecké ostrovy - pár tipů?

o Navštíveno 5729x o
o 31.07.2011, 19:40 | Mr.Scully
Třeba tady někdo bude mít nějaké tipy na pěkný oblasti. Mám Řecko rád, je tam dobrý jídlo a líný lidi :) a mám zhruba následující podmínky, tak tipy sem a třeba si něco z toho vyberu ;-)

- musí to být řecký ostrov s letištěm
- NE Kréta, Samos, Rhodos (už jsem tam byl)
- datum první dva týdny v září, takže aby tam bylo v tu dobu teplo a nechcalo
- hlavní priorita čisté moře / pěkné koupání (je celkem jedno jestli písek nebo šutry), druhá priorita relativní klid (absolutně mě nezajímají nějaké diskotéky) a možnost nějakého toho výletu

Pak samozřejmě levná cena, odlet odkudkoliv (ČR, Německo), ideálně bungalow... ale to už dořeším časem, teď mě zajímají tipy na ostrovy/oblasti. Našim se hodně líbilo na Zakynthu, ale slyšel jsem chválu i na Lesbos, Lefkádu a další ostrovy. Asi je to oblast od oblasti. Příklad: Kréta měla super památky, ale docela zahnojený moře. Samos čistý moře, ale zase docela sucho a hodně vítr.

o 31.07.2011, 19:46 | Pekys | Upraveno: 2011-07-31 19:47:31
koukni na idnes, v cestování jsou nejkrásnější pláže v Evropě, a je tam i nějaký řecko.

edit: [ Link ]
o 31.07.2011, 19:49 | madmaik
ja doporucuju lefkadu.a primo cestovku www.lefkada.cz
o 31.07.2011, 19:53 | Kamil
Lefkáda
o 31.07.2011, 19:55 | Crimson | Upraveno: 2011-07-31 19:57:07
Jedině Lefkada .. nejkrásnější pláže světa TOP TEN

[ Link ]

Problem je , že bud budeš v Agiosu a docházet na Milos
nebo ve Vasiliki, kde je humus moře, takže busbotem dojíždět na Egremni nebo Porto Katsiki
a nebo skutr
o 31.07.2011, 19:56 | Mr.Scully
Mno, zatím jste se docela shodli :-))) Vypadá to slibně.
o 31.07.2011, 20:02 | Paczqo
Mě se docela libil Mykonos sice docela malej ostrůvek ale bylo to tam super malo lidí, hezké moře, klid a i nějakej ten výlet se tam dal, měli jsme na celou dobu pujčenyho M-B A.
o 31.07.2011, 20:02 | Kamil
kousek od Vasiliki je krásná pláž Agio Fili. Dá se tam jít pěšo a nebo jezdil vodní taxík.
o 31.07.2011, 20:04 | PachezZ
Lefkadu a autem :)
Bydleli sme v Kalamitsi a nemohl sem si stezovat... nějakých 330€ za 3 luzkovej apartman na 10 noci...

foto k příspěvku  od PachezZ

o 31.07.2011, 20:06 | Syrup
Super tema, v zari jedu taky, a chci taky do Recka, takze tohle se hodi! :)
o 31.07.2011, 20:06 | Vasekkch
včera jsem se vrátil ze Zakynthosu a paráda.. loni Korfu taky super
o 31.07.2011, 20:12 | Mr.Scully
Autem ne, to je dálka jako kráva a hledat pak autorizovaný servis BMW se mi na Lefkádě nechce :-)

Přes jaký portál sháníte případně to ubytování? Ale je fakt, že letenka zvlášť asi levně nevyjde :-/
o 31.07.2011, 20:15 | dj.DEKL | Upraveno: 2011-07-31 20:17:00
Zakynthos (Kalamaki) nebo Lefkada (není tam letiště)
o 31.07.2011, 20:22 | PachezZ
Nelítá se na lefkadu do Prevezy?

jinak je tu možnost kterou sem loni zvolil, trajekt z benátek... sice jede 20h ale zase si odpočineš, navečeříš se v restauraci atd. Spali sme normálně ve spacáku na chodbě jako polovina cestujících, pořád máš k dispozici sprchu apod...

zpáteční lístek -dva lidi+auto- stál dohromady nějakých 260€ jestli se dobře pamatuju... A auto narveš čimkoliv co chceš sebou...
o 31.07.2011, 20:44 | Mr.Scully
Jj, Preveza je letiště. Ale zpáteční letenky vesměs kolem šesti litrů, to už se asi fakt vyplatí spíš cestovka.
o 31.07.2011, 21:04 | ps
Najít Lefkada, alespon 4*, AI je asi nemožné co? :-)
o 31.07.2011, 21:12 | Mr.Scully
Mě by spíš zajímaly bungalovy nebo alespoň nějaké oddělené apartmány... jsem rozmazlenej, nechci sdílet hotel s x sousedama :-) Na Krétě i na Samosu jsem měl vlastní vchod a francouzské okno ústící k bazénu, to bylo celkem dobrý :-)
o 31.07.2011, 21:16 | dejvyxxx
v řecku AI je relativně nesmysl. Nejelpší volba je bez stravy a kupovat si nebo vařit.Večeře a obědy jsou tam poměrně levné, případně to jistí gyros za 2 ečka na každym rohu. Řecko s jídlem opravdu nedoporučuju.Není to Egypt nebo turecko tam je to jiná. :)
o 31.07.2011, 21:22 | Mr.Scully
Jj, souhlas, já bych nejradši jen snídani. Oběd se vždycky někde zbaští u stánku a večeři si člověk může vychutnat v nějaký taverně :)

Co tipy na cestovky? Via Mare, lefkada.cz, Němci... zatím to na nějaké cenové bomby moc nevypadá :-)
o 31.07.2011, 21:34 | ps
No když si představím, kolik chlastu se vychlastá za ten týden, nedovedu si představit mít jenom snídaně :-D
o 31.07.2011, 22:00 | dejvyxxx
No tak si oběd normálně koupíš..zase když spočítáš cenu bez jídla a připočete k tomu naky Ečka za jídlo který si tam budeš kupovat..nevjyde tě to tak strašně dráž ;)
o 31.07.2011, 22:01 | madmaik
ja jednoznacne doporucuju lefkada.cz ten ostrov fakt znaji,ale jelikoz sou to dobry znamy matcinyho pritele,tak asi nemuzu byt moc objektivni,ale ja tam byl vzdycky spokojenej.
o 31.07.2011, 22:17 | Mr.Scully
madmaik - tak šup šup, 25% sleva pro AHC :-)

Je fakt, že některý ty jejich hotely jsem viděl i na invia.cz, tak by mě zajímalo, jestli je to přímo přes ně nebo je poskytuje i nějaký jiný prodejce... Mno uvidíme, naostro to budu řešit cca za 1-2 týdny.
o 31.07.2011, 22:19 | madmaik
co jsem byl ja tak tam na plazi byla tahle cedulka :))

foto k příspěvku  od madmaik

o 31.07.2011, 22:21 | PachezZ
My byli tady [ Link ]

Klimoška a sprcha tam byli, kuchynku sme meli z tech min vybavenych, ale je fakt že to neni pro někoho kdo chce kompletni servis... Zase ale paní majitelka ochotně nabízela pomoc na telefonu v případě potřeby po našem vyprávění jak sme zapadli s autem u větrnýho mlýna a tahal mě ven nějakej rakušák :)
o 01.08.2011, 11:00 | Crimson
O Kalamitsi jsem také uvažoval, bud Agios nebo Kalamitsi,
ty pláže jsou pak na dosah:

foto k příspěvku  od Crimson

o 01.08.2011, 11:00 | Crimson

o 01.08.2011, 11:01 | Crimson

o 01.08.2011, 11:03 | Maxxxxam
Thassos.Podivej se na www.kmtravel.cz tam se o recku dozvis vic :-)
o 01.08.2011, 11:54 | xSam
Za mě tedy rozhodně Lefkada, byl jsem třikrát a pojedu znovu.
Předminulej rok jsme byli na přelomu srpna a září a úplně skvělý.
o 01.08.2011, 11:59 | xSam
Jinak byli jsem s Čedokem a delegáti a servis naprosto perfektní.
Další výhodou byl přílet a odlet.
Přiletěli jsme brzy ráno a odlítali pozdě odpoledne. Ostatní z jinejch cestovek to měli naopak, přiletěli ten samý den, ale pozdě odpoledne a ten samý den brzy ráno odlítali. Měli jsme v podstatě dva dny navíc za stejné prachy..
o 04.08.2011, 16:04 | Mr.Scully
madmaik - ta lefkada.cz nevypadá špatně, ceny standardní, ale nějaká last minute třeba zlevní a bude lákavá ;-) Nechám si to v bookmarkách.

Ozzy - ty máš s Lefkádou nějaké zkušenosti ve smyslu která oblast je dobrá a která naopak nestojí za nic?
o 04.08.2011, 16:24 | Crimson | Upraveno: 2011-08-04 16:25:45
nemám ale chtěli jsme tam v září letět a tak jsem zjištoval, které středisko je nejblíže těm TOP plážím, a zjistil jsem, že pouze Agios Nikitas, to je sice něco malého ale prý se dá dojet kousek do hlavního města Lefkas večer ..

Jinak Nidri a Vasiliki je humus, odtud na TOP pláže jedině po vodě busbotem.

Agios Nikitas : [ Link ]

o 04.08.2011, 16:29 | Crimson
Ideální by bylo Porto Katsiki ale jestli tam někdo dělá ubytko nevím.

o 04.08.2011, 16:31 | madmaik
my jezdime do nidri a me se tam libi plaze nejsou spatny,ale nejsou top. na ty top plaze treba na skutru nebo autem (puntem :D) co si pamatuju bylo to kolem toho porto katski a egremni.jinak i ,,stredozemi´´ je tam celkem hezky,takovyv zapadly vesnicky kde skoro neprojedes autem :D a nasel sem tam i nejakou vojenskou zakladnu.
o 04.08.2011, 17:38 | Mr.Scully
Ozzy - podle fotek lefkada.cz vypadá i to moře na Nidri čistý :-)

Na tom lefkada.cz je asi pět středisek - který z nich teda případně (pokud se tak rozhodneme) vzít a který určitě nebrat? Nebo obecně - spíš západní nebo východní pobřeží?
o 04.08.2011, 19:52 | Crimson
Tam je všude hezky ale pokud chceš ty krásné pláže tak zkrátka západní pobřeží.. ale víc ti řeknou lidi , kteří tam skutečně byli.
Tady si projed celé pobřeží, jen posunuj mapu a vlevo máš fotky

[ Link ]

o 04.08.2011, 20:00 | Kamil
Porto Katsiki je fajn tak na vyfocení, na koupání je tam většinou dost lidí (nevím, jak mimo sezónu). Pokud chceš soukromí, tak je fajnová Egremni, kde máš pro sebe občas i 200 m pláže, ale zase nevím, jestli by se mi denně chtělo šlapat tu cestu nahoru. Mě vyhovovalo Vasiliki - jak už jsem psal výš, kousek je nádherná pláž Agio Fili, kde většinou moc lidí nebylo, je tam krásně čistá voda a pokud si i rád zaskáčeš, tak je tam fajn skála na skákání. Pokud by tě Agio Fili omrzela, můžeš si půjčit skůtra a zajet si na Porto Katsiki nebo Egremni.
Pokud si chceš i zapařit, tak nejvíc to asi žilo na pláži Kathisma, kde mi to připomínalo Ibizu.
o 04.08.2011, 21:27 | Mr.Scully
Jestli si půjčím skůtra, tak se vrátím se silničním lišejem, protože jsem v životě seděl akorát v patnácti na babetě :) Ale s půjčením auta tak nějak počítám.

Je pro mě důležitý, aby bylo moře blízko a aby tam nebylo narváno. Nechci denně zdolávat stometrový sráz k moři a pak zjistit, že jsem si doma zapomněl plavky a muset se vracet :-)
o 04.08.2011, 21:50 | Martyn
Wow Lefkada fakt vypada super, puvodne jsem mel v planu Thajsko v zime, ale tohle take nevypada zle..:) ale budu mit cas nejdriv az v rijnu, stoji to za to jeste do Recka?
o 04.08.2011, 21:55 | madmaik
dalsi vec je moznost pujceni lodi na vychodnim pobrezi a po vychodnim pobrezi se pohybovat po plazich pristupnejch jen z more,parada :) jinak nam bylo doporucovano vzdycky vychodni pobrezi,ptz na zapadnim maj hotely jen na severu a tam je hodne rusno a byvaj horsi pristupy do more na tom SZ.
o 04.08.2011, 21:56 | madmaik
ja myslim ze rijen uz bude jentaktak,mama jednou byla na lefkade posledni turnus,na konci zari a prej uz to bylo po vecerech horsi
o 04.08.2011, 22:18 | Mr.Scully
Tak jeden doporučuje východní pobřeží a jeden západní... ach jo :-)

Já plánuju jet cca 1.-10. září, tak doufám, že tam ještě neumrzneme :-)
o 04.08.2011, 22:21 | madmaik
zapadni pobrezi ďolni pulka na plaze a vychodni na ubytko. prepravovat se auto skutr,pripadne vylet na lodi po vychodnim pobrezi /nesmi se s ni na siry more) ale je to vsechno o penezich :/
o 04.08.2011, 22:51 | Crimson | Upraveno: 2011-08-04 23:01:48
jedeš tam kvůli moři ne ? budeš na pláži trávit od 8h do 19h , zbytek někde přechrápeš..

tak co budeš dělat na východě, ubytuj se blízko toho hezkého, alespon já to tak provedu, Nidri a Vasiliki mě fakt nebere..

[ Link ]

o 05.08.2011, 10:38 | Crimson

dobré info [ Link ]
o 05.08.2011, 12:09 | xSam | Upraveno: 2011-08-05 12:15:39
Velmi klidné a pohodové je Agios Nikitas - místo skoro pro důchodce. Nidri je "metropole" plná diskoték a barů - je tam prostě živo. Vasiliki, je něco mezi, ale je tam dost větrno, což může být protivný, zase pro surfaře, je to ráj. Ještě se jezdí do Nikiany a to je celkově prostě nic moc.
Jestli se jezdí ještě někam jinam, nevím. Na těch TOP plážích jak píše Ozzy bývá hodně lidí i když v září to bude lepší. Ale na Lefkádě, jsou takřka všechny pláže nádherné, takže bych to tak nehrotil.
Naposledy jsem byl v Agios Nikitas a byl jsem velmi spokojenej. V dosahu pěšky je pláž Mylos, která je nádherná a je tam málo lidí.
Když si půjčíš auto, tak si ty pláže klidně můžeš vyzkoušet všechny. Ostrov je maličkej, takže není problém dojet kamkoliv, třeba i taxikem.
Kdyby tě cokoliv zajímalo, ptej se:-)
o 05.08.2011, 12:52 | Crimson
xSam: jak daleko jdeš bajvoko na Milos, asi teda záleží v kterých místech bydlíš v Agiosu že ?

hele a ty apartmánky od cestovek co vidím všude, tam ti zajistí i stravu ? to ti tam vaří domácí nebo jak ? :-)

o 05.08.2011, 13:04 | xSam
Ozzy, je to tak 25 minut ze středu. Je to přes kopec, a je to pěknej vejšlap, ale nic co by se nedalo. Nebo se dá jet člunem za 5éček, myslím.
Nikitas je malinkatý, je to v podstatě jedna hlavní ulice:-)
Myslím, že Ti v apartmánu nevaří nikde, alespoň já jsem se s tím nesetkal. Vařilo se snad jen v hotelu Santa Maria, nebo tak nějak se ten hotel jmenoval.
Ale jídlo bych fakt neřešil, všude jsou taverny, jídlo výborné a levné a nebo si něco uklohníš.
o 12.08.2011, 09:29 | Crimson

Realita : [ Link ]

o 12.08.2011, 11:17 | Mr.Scully
Ozzy - já už se nechal nalákat, plánuju Agios Nikitas na 10-11 dnů, odjezd někdy 29.8. nebo 1.9.

Jen čekám na vhodnou last minute nabídku :-) Zatím jsem našel za 12 litrů studia Argo. Chci rozhodně studio, ne pokoj v hotelu pro 200 lidí.
o 12.08.2011, 13:47 | Crimson
jojo to Argo jsem taky někde viděl, jen mi furt není jako jasné, ja je to s polopenzí, kdo mi bude vařit nebo kam budu chodit.
pak poreferuješ
o 12.08.2011, 13:50 | Mr.Scully
Počítám s taverničkama, stánkem s gyros atd., to už mám zjištěný :) Polopenzi máš jen v hotelech, ve studiích ne.
o 12.08.2011, 13:51 | tappaja
Ja bych rek, ze pokud jedes do recka do nejakyho hotylku, privatu atd, tak je nesmysl si brat cokoliv s vic jidlem jak snidani.

Tech taveren a restauraci je na kazdym rohu mraky, jidlo poridis do 20 eur pro 2 a ochutnas to co chces ty.

Takze snidane je fajn, i kdyz to nejsou svedsky stoly, obed kolikrat vynechas nebo si das az nekdy ve 2-3 hodiny a veceri poresis v 8-9 vecer...
o 12.08.2011, 14:22 | Mr.Scully
Ani snídaně nemá cenu, když od cestovky stojí cca 200 Kč denně - přitom za 8 éček musíš mít snídani luxusní :) Kobliha, kakao atd. a je to za půlku.
o 12.08.2011, 15:12 | Pajk
Kua jsem zmaten s tím žrádlem, čupka v cestovce říkala, jedině se žrádlem, tu ani snídani. :D Takže jak teda?

A co je to studio? Moc na dovolený nejezdím, tak se mi nesmějte.
o 12.08.2011, 18:10 | Mr.Scully
Pajk - Řecko je stejně jako třeba Turecko zemí, kde se skvěle najíš kdekoliv na ulici, takže nemá cenu platit za předražený hotelový předpřipravený hromadný jídla.

Studio je v podstatě pokoj, ale má obvykle vlastní vstup přímo zvenku, takže přijdeš z pláže a nemusíš někde kolem recepce, výtahem a po chodbě, ale rovnou vejdeš do svýho. Většinou je k tomu ještě nějaká předzahrádka / teráska a tak.
o 12.08.2011, 18:13 | Crimson
no zkrátka apartman :-)
jinak s tím jídlem nevím, já bych volil rozhodně polopenzi, rozdíl je minimální,
v restauracích utratíš podstatně víc..
o 12.08.2011, 18:39 | xSam
Ozzy, já bych tedy polopenzi nevolil...
Hodně jsme courali po ostrově a prostě by nás hodně omezovalo vracet se na určitou hodinu do hotelu. Navíc jsem byli kolikrát daleko tak, že bychom tu večeři stejně nestihli a propadla by. Navíc je naprosto úžasné to kouzlo, si zajít večer pokaždé do jiné taverny na něco jiného.
A když se nám nikam nechtělo, nebo když jsme chtěli šetřit, tak to jistil lančmít nebo špagety:-)))
o 12.08.2011, 21:49 | Mr.Scully
madmaik - tak objednáno na lefkada.cz (Agios Nikitas), běda ti, když se nám tam nebude líbit :-)
o 12.08.2011, 23:13 | Crimson
xSam rozumím ..
Scully: závidím, hlavně fot !
o 12.08.2011, 23:17 | Pajk
Na kolik Tě to vyšlo jestli to není tajný? Mi to asi neklapne, moje chce nejlíp allin. No jsem zvědav, kam nakonec poletíme.
o 12.08.2011, 23:24 | Mr.Scully
Pajk - mělo by to být za 11 litrů celkem bez stravy.

Ozzy - beru starou 30D s univerzálním Tamronem 18-250, kterej má solidní recenze. Plus levnej polarizák a ještě si koupím kompakt asi s podvodním pouzdrem. 7D fakt nepotáhnu :-) Tahle kombinace bude stačit.
o 13.08.2011, 07:45 | Crimson
jasně .. máš někde výstupy z toho Tamrona ?
furt nevím co synovi zda universal nebo prohazovat š/tele
o 13.08.2011, 09:42 | Mr.Scully
Mám ho teprve asi tři měsíce, fotil jsem s ním asi akorát taekwondo soustředění, což jsou samí lidi, to ti nepomůže. Počkej, až se vrátím z Řecka kolem 10.09., pošlu ti pak nějaký fotky.

Bral jsem ho "naslepo", chtěl jsem nějakej univerzál na cesty a na pařby a tenhle vycházel v testech *relativně* nejlíp.
o 15.08.2011, 09:14 | soray
Ozzy: Sice nemam 18-250, ale mam 18-270 a na univerzal max. spokojenost. Nejaky vystupy jsem uz posilal, neco malo znovu:
[ Link ]
[ Link ]

Neni to moc vytrideny a nektery foto se jeste chystam predelat, foceno do rawu. Treba Ti to pomuze v rozhodovani.
o 15.08.2011, 09:15 | soray
Jedinny, co bych mu trochu vytknul, je pomalejsi ostreni, ale da se to. Ted delaj uz variantu s Piezzo Drive (PZD v oznaceni) a to bude asi uz parada.
o 15.08.2011, 10:33 | Mr.Scully
soray - tak webová galerie moc nepoví, na webu je každá fotka pěkná :-) Rozdíly v objektivech se projevují hlavně v rozích a pak především v rychlosti a spolehlivosti (a přesnosti) ostření.

Na fotky 10x15 je jakýkoliv Tamron, Sigma nebo Tokina dostačující ;-)
o 15.08.2011, 10:56 | soray
Pokud bude mit zajem nektery z tech fotek si prohlidnout v plnym rozliseni, tak samo neni problem poslat :-)

Dalsi otazkou je, jestli ma cenu hnidopissky studovat fotky v 1:1, kdyz se ve vetsine pripadu stejne foto zmensuje a tam se nejaka ta nedokonalost ztrati.
o 12.09.2011, 13:57 | Mr.Scully
Tak díky za rady, poslechl jsem AHC většinu a strávil 11 velmi příjemných dnů na Lefkádě s cestovkou Lefkáda Tours ;-) Fotky a dojmy určitě dodám, až se dám nějak do kupy (práce, bordel v bytě apod. :-) Každopádně rozhodně souhlasím, že Lefkáda má z řeckých ostrovů nejhezčí pláže a moře.

Pro fotografy: moje záložní varianta 30D + Tamron 18-250 velké zklamání, musím identifikovat chybu, ale (1.) špatné měření expozice, (2.) pomalé ostření a (3.) totální neschopnost udělat fotku na dlouhé ohnisko, kde třeba kompakt neměl sebemenší problémy.
o 12.09.2011, 14:42 | Crimson
a špatně je tedy co, 30D nebo Tamron ?
o 12.09.2011, 15:25 | Mr.Scully
To musím právě ještě otestovat a zjistit :-) Ale nepřijde mi normální, že:

1. Velkou většinu poměrně jednoduchých expozic musím mít do -1, aby vyšla světelně rozumně (a to jsem zkusil kromě bodové snad všechny metody meření expozice)

2. Všechny (ano, 100%) fotky někde kolem ohniska 200-250mm se můžou vyhodit, protože je to neskutečná mazanina, byť foceno za jasného dne na 1/2000s - zatímco můj kompakt na stejné ohnisko udělá celkem super fotku. Budu testovat, sám jsem zvědav.

Jo a zkoušel jsem podvodní pouzdro pro kompakt :-) Docela prdel, takovej pytlík na suchej zip, ale funguje bezvadně, akorát člověk musí fotit trochu naslepo, protože LCD není moc vidět.
o 12.09.2011, 20:03 | Crimson
Takhle přesvětlujou Tamrony běžně, to znám ..
a navíc jestli není IS tak se nediv !
o 15.09.2011, 20:56 | Pajk
Tak kde jsou ty fotky? :)
o 15.09.2011, 23:30 | Mr.Scully
Jen dvě ilustrativní bez úprav pro začátek :-) Tohle je pláž Milos, vedle které jsme bydleli a která byla naší nejoblíbenější na ostrově ;-)

foto k příspěvku  od Mr.Scully

o 15.09.2011, 23:31 | Mr.Scully
Trošku přehnáno s polarizákem... no ale vodička byla fakt luxusní.

foto k příspěvku  od Mr.Scully

o 16.09.2011, 07:13 | Crimson | Upraveno: 2011-09-16 07:15:48
bomba .. takže nakonec Agios ?
to je i muj tip pro Next Year, ale dnes večer start na podzimní Rabac :-)

jo a máš bordel na čipu :-(
o 16.09.2011, 10:00 | Pajk
Když vidím ty prázdný pláže oproti Mallorce, tak se biju do hlavy. Přesně něco pro mě. Těším se na další ochutnávku.
o 17.09.2011, 10:06 | Mr.Scully
Crimson - jj, Agios Nikitas. Prachu na čipu jsem si všimnul, ale není to nic velkýho, Photoshop to zvládne :-) Nj, měl jsem si to ofouknout balonkem, než jsem s tím vyrazil :-)

Jinak HALELUJA, problém s neostrostí telefotek vyřešen! Není to ani objektivem, ani tělem, ale - samozřejmě CPL filtrem. S ním je sice pěkný nebe, ale zase horší ostření, horší měření expozice a hlavně totálně neostrý telefotky. Sundal jsem filtr a foťák hned fotí jako fík :-) No nic, takže poučení pro příště... :-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3982 sekund.